En digital resa för att stötta statligt anställda i omställning

Trygghetsstiftelsen arbetar aktivt för att hjälpa statligt anställda i omställning att nå ny sysselsättning. Ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på tillgänglighet, self-service-tjänster och effektiva processer. Vårt digitala partnerskap sträcker sig över 7 år tillbaka i tiden och har resulterat i effektiv och målgruppsinriktad informationsspridning, tydligare interna processer och flertalet värdeskapande digitala verktyg för stiftelsens kunder och konsulter.

Ett digitalt partnerskap sedan 2016

Som digital partner till Trygghetsstiftelsen är det viktigt att vi kan erbjuda kontinuitet och branschkännedom. Vår långa erfarenhet av att arbeta med organisationer i omställningsbranschen kommer väl till användning i vårt proaktiva och löpande förädlingsarbete. Vi bidrar bland annat med:

  • Tillgänglighetsanpassning
  • Innehållsarbete
  • Insiktsarbete och konceptframtagning
  • Mätning & uppföljning
  • Digitalisering av processer
  • Utveckling av self-service-funktioner - Mina sidor (integration med Lime CRM)
  • Webbutveckling

Samtliga tjänster är baserade på plattformar från Optimizely (före detta Episerver).

Sublime hjälper oss att hålla kunden i fokus och får oss att lyfta blicken och hitta smartare lösningar. En av de allra första sakerna som lockade oss i samarbetet var att de pratade till oss på ett språk som vi förstod, och så har det fortsatt. Samarbetet med Sublime är positivt och utvecklande och vi är mycket nöjda.

Catharina Eriksen Kommunikationsansvarig, Trygghetsstiftelsen

Om Trygghetsstiftelsen (TSn)

Trygghetsstiftelsen stöttar statligt anställda på väg mot nytt jobb och har också en roll att sprida kunskap och inspiration för att stötta myndigheter i deras arbete med lokala omställningsmedel. Trygghetsstiftelsen är en kollektivavtalsstiftelse som bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Sedan 2015 gäller avtal om omställning. 

Hör gärna av dig till oss!

Kanske är det början på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

/Mia Kim, VD & grundare