Så blir fler pensionärer digitala

Vi har fått möjligheten att genomföra ett grundligt utvecklingsarbete tillsammans med PRO (Pensionärernas riksorganisation). Målet är att utveckla organisationens digitala strategi.

Vi har påbörjat en förstudiefas där effektkartläggning för den externa webbplatsen pro.se är första steget.  Effektkartläggningen ska ge en tydlig bild av webbplatsens syfte, vad den ska leverera och hur detta kan uppnås.

Vi använder oss även av användarresor för att lyfta blicken ytterligare. Genom att kartlägga olika användarresor får vi förståelse för medlemmars och potentiella medlemmars digitala beteende och behov.

Utifrån detta arbete kan vi sedan tillsammans med PRO ta fram strategier som på ett effektivt sätt bidrar till att öka trafiken till PRO.se och värva fler medlemmar till organisationen, som engagerar sig i verksamheten.

 

 

Nyfiken på effektkartläggning?

Sublime hjälper till att strukturera vårt digitala utvecklingsarbete utifrån etablerade modeller och en engagerad projektledning. Vårt samarbete präglas av glädje, nyfikenhet och en prestigelös vilja att tillsammans hitta fram till slutsatser vi verkligen bottnar i och kan bygga vidare på.
Tillbaka till senaste nytt