Sublime levererar sedan 1996!

The Sublime Way

Webbyrå, digitalbyrå, webbdesigners eller digital partner. Kalla oss vad du vill, kärt barn har många namn. Vi har över 20 års praktisk erfarenhet av att arbeta med digitala tjänster och det finns en anledning till att vi har branschens längsta kundrelationer och mest engagerade medarbetare!

Det är erfarenheten som format vårt sätt att arbeta. Vi tror på ett agilt arbetssätt med täta samarbeten och transparens. Det är när verksamhetskännedom, teknisk kompetens och tjänstedesign vävs samman som magi uppstår. Vi kallar våra metoder och processer The Sublime Way!

The Sublime Way

Vi är experter på att nyttja teknik och design för att skapa digitala funktioner och tjänster som levererar resultat. För att åstadkomma maximal nytta av digitala satsningar till rimlig kostnad använder vi en framgångsrik kombination av research, analys, kreativitet och teknisk fingerfärdighet. Vi träffas gärna för att berätta mer om hur vi arbetar och för att lyssna på era utmaningar!

Vår senaste oberoende kundundersökning gav oss ett NKI på mer än 74, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans med våra långa kundrelationer är det ett bevis på att vi fokuserar på rätt saker.

Vi är sedan 2008 Episerver Premium Solution Partner, och alla våra utvecklare är certifierade på plattformen. Vi är också en av få digitala byråer i Sverige som certifierat oss på Umbraco. Umbraco är ett Open source-baserat CMS som erbjuder samma enkla redaktörsgränssnitt som Episerver men som innehåller färre inbyggda funktioner.

Sublime är ett finansiellt stabilt bolag med högsta kreditvärdighet från UC (5) och Soliditet (AAA).

Se vad vi gjort för våra kunder