Sublime levererar sedan 1996!

Kort om oss

Vi är experter på att utnyttja teknik för att skapa funktioner och tjänster som levererar resultat till er och era målgrupper. För att åstadkomma maximal nytta till rimlig kostnad använder vi en framgångsrik kombination av analys, kreativitet och teknisk fingerfärdighet.

Vår senaste oberoende kundundersökning gav oss ett NKI på mer än 74, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans med våra långa kundrelationer är det ett bevis på att vi fokuserar på rätt saker.

Vi är sedan 2008 Episerver Premium Solution Partner, och alla våra utvecklare är certifierade på plattformen. Vi är också en av få digitala byråer i Sverige som certifierat oss på Umbraco. Umbraco är ett Open source-baserat CMS som erbjuder samma enkla redaktörsgränssnitt som Episerver men som innehåller färre inbyggda funktioner.

Sublime är ett finansiellt stabilt bolag med högsta kreditvärdighet från UC (5) och Soliditet (AAA).

Se vad vi gjort för våra kunder

Fyra skäl att välja Sublime

1. Innovation

Vi kan göra mycket mer än att "leverera funktioner enligt spec" (även om det också kan vara en utmaning ibland). Tack vare tvärfunktionella team, intensiv omvärldsbevakning och en ständig vilja att ifrågasätta kan vi ofta föreslå nya lösningar på gamla problem.

2. Långsiktighet

Vi ser förvaltningstjänster som centrala i vår leverans. För er som kund innebär det en garanti för att de lösningar vi ansvarar för utvecklas i rätt riktning och håller hög kvalitet över tid. Inte enbart vid lanseringstidpunkten. Ett resultat av detta är att vi generellt sett har mycket långa kundrelationer. Vi har samarbetat med de flesta av våra kunder i minst fem år och med några i över tio år.

3. Flexibilitet

Vi är en relativt liten organisation och kan med lätthet anpassa oss till de specifika förutsättningar som föreligger i just ert fall. Det kan handla om allt från arbetsprocess, verktyg och projekt­organisation till villkor för support och vilken information som ska finnas på en faktura.

4. Pålitlighet

Vi har ofta fått höra från kunder att vi – jämfört med många av våra konkurrenter – är försiktiga med att lova saker och ting, men att vi å andra sidan alltid håller det vi har lovat. Detta kan givetvis vara negativt för oss i mötet med en potentiell kund men för de som trots allt väljer att arbeta med oss ger det en stor trygghet och säkerhet i samarbetet.