The Sublime Way

Vi har över 20 års praktisk erfarenhet av att arbeta med digitala tjänster och det finns en anledning till att vi har branschens längsta kundrelationer och mest engagerade medarbetare!

Vi tror på

Tätt samarbete

Vi jobbar med en agil approach med tätt samarbete och transparens. Det är när verksamhetskännedom, teknisk kompetens och tjänstedesign vävs samman som magi uppstår.

Långvariga relationer

Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till aktiv förvaltning. Framgångsfaktorerna proaktivitet, snabb service, flexibilitet samt nära samarbete mellan design och teknik gör att vi har ett NKI på 74!

Användarnytta

Innan vi påbörjar ett projekt vill vi säkerställa nyttan med tjänsten som ska utvecklas. Vi ser till att vi levererar en relevant lösning som ger resultat! Några av de verktyg vi använder är workshops, intervjuer, effektkartläggning och användarresor.

Expertis

Vi är experter på tjänstedesign och .NET. Vi har arbetat med Episerver sedan 2001. Vi är också en av få digitala byråer i Sverige som är certifierade på Umbraco.

Hur vi jobbar

Vi är experter på att nyttja design och teknik för att skapa riktigt bra digitala tjänster som levererar resultat! För att åstadkomma maximal nytta av digitala satsningar till rimlig kostnad använder vi en framgångsrik kombination av research, analys, kreativitet och teknisk fingerfärdighet! 

Säkerställer nyttan
Förstår användarna
Visuell prototyp
Implementation
Mäta & Optimera