Webbutvecklare i Stockholm sökes!

#SublimeSuperHeroes

Skicklig webbutvecklare som söker nya utmaningar? Hör gärna av dig till oss!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering och en attityd att ständigt vilja lära dig mer och vidareutvecklas inom området. Du vill kort och gott ha ett jobb som webbutvecklare på en av Stockholms vassaste digitala byråer.

Professionellt OCH familjärt! 

De flesta utvecklare hos oss både behärskar och gillar att arbeta med alla delar av en teknisk lösning, från frontend till backend. Som utvecklare är man med och följer projekten från början till slut. Något som många uppskattar, eftersom man blir mer än bara en kugge i hjulet och man får en stor variation och bredd i sitt arbete.

Hos oss får du även det där lilla extra vad gäller arbetsmiljö, kollegor, stämning och förmåner. Vi arbetar löpande med vår personalpolitik och vår arbetsmiljö för att alla ska känna glädje och harmoni på jobbet. Att vi dessutom har spännande arbetsuppgifter, intressanta kunder och en stabil ekonomi gör oss kanske till en av Stockholms bästa arbetsplatser. Kom förbi på en kaffe så berättar vi mer!

Långsiktighet, Tillsammans och Innovation!

Vi är mycket stolta över att vi i dryga 20 år har lyckats driva Sublime som ett framgångsrikt företag och samtidigt behålla det lilla och familjära. Vi är i dagsläget 20 duktiga och trevliga kollegor som delar samma värderingar; Långsiktighet, Tillsammans och Innovation. Våra kunder ger oss mycket höga NKI-värden (nöjd kund-index) i våra undersökningar, vilket säger en hel del om både vår arbetsmiljö och vår förmåga att leverera resultat. Resultat som kräver passion, intresse och kompetens.

Om tjänsten

Du som söker jobbet ska ha erfarenhet av:

  • .NET och C# *
  • Microsoft SQL Server
  • Microsoft IIS
  • HTML, CSS och Javascript

* Om du är en erfaren PHP-utvecklare och vill "konvertera" till .NET så är det också ett alternativ.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av Episerver eller liknande CMS-verktyg (t ex Umbraco).

Vi tror att du som söker:

  • Har haft ett stort intresse för programmering och webbutveckling sedan "barnsben"
  • Brinner för webb
  • Tycker om att lära dig nya saker
  • Uppskattar hög kompetens hos dina medarbetare
  • Har ett prestigelöst förhållningssätt

Om Sublime

På Sublime är vi 20 medarbetare som besitter spetskompetens inom webbutveckling, projektledning, strategi, affärsutveckling, interaktionsdesign och grafisk design. Vi värdesätter långsiktighet, samarbete och innovation och vi har dessutom mycket trevliga och nöjda kunder.

Sublime är ett litet och välmående företag som sitter i trevliga lokaler i Gamla Stan i Stockholm med goda kommunikationsvägar. Vi har funnits sedan 1996 och har en stabil ekonomi och en långvarig kundkrets.

Läs mer om Sublime som arbetsplats!