Tillsammans, långsiktighet & innovation

Vi är engagerade, jordnära, familjära och lyckas bäst när vi jobbar tillsammans mot samma mål. Våra kollegor är det viktigaste vi har och vi värdesätter kreativitet, trivsel och teamkänslan högt!
#SublimeSuperHeroes

Bli en i vårt team!

Bli en del av Sublime och hjälp oss hjälpa kunderna med riktigt bra webbtjänster! Passion för yrket, samarbetsförmåga och kompetens är viktigt. Hittar du ingen tjänst ledig som passar din vassa digitala kompetens så skicka in en spontanansökan till vår VD,  Mia Kim.

Av Mia | 30 maj 2018

Webbutvecklare i Stockholm sökes!

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering och en attityd att ständigt vilja lära dig mer och vidareutvecklas inom området. Du vill kort och gott ha ett jobb som webbutvecklare på en av Stockholms vassaste digitala byråer.

Företagskultur

Vi kombinerar nytta med nöje och vill att alla ska trivas på jobbet! Förutom resor till Tokyo, Tanzania och Andorra hinner vi med många skojiga aktiviteter. Vad sägs om Down Hill i Hammarbybacken, Curling eller bara en vanlig spontan AW på kontoret när vi spelar brädspel tillsammans?

Fördelar & förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs på jobbet och att du får ihop familjeliv, välmående och vardag. Vi utvärderar våra förmåner regelbundet tillsammans.

Friskvårdsbidrag

Generöst friskvårdsbidrag!

Föräldralön

Du som blivande förälder får extra klirr i kassan under föräldraledigheten!

Centralt beläget

Med kontor bredvid Gamla Stans tunnelbanestation är det lätt att ta sig till jobbet och till kunder!

Resor

Konferensresor årligen till exotiska destinationer!

Dryckeskyl

Fullproppad med både nyttiga och onyttiga drycker!

Flextid

Flextid för att lättare kunna anpassa din vardag! Frihet under ansvar.

Hälsolyft

Träna en timme varje vecka på arbetstid!

Pension

Konkurrenskraftig pensionsavsättning varje månad!

Frukost

Varje måndag morgon serveras en lyxig frukost!

Forma din arbetsplats

Bestäm själv vilken utrustning du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Såsom dator, mus, tangentbord, lurar, telefon, stol m m