Bli en superhjälte du med. Kom och arbeta hos oss!

#SublimeSuperHeroes

Kul att du hittat hit!

En del saker kan vara bra att veta om du vill bli vår nya kollega. Till exempel gillar vi att lyssna på musik när vi arbetar, bolla idéer i kontorslandskapet och att inspireras av varandra. Utöver detta tycker vi att följande är viktigt:

Respekt för ditt yrke. Hos oss blir du en specialist inom ditt område, står upp för dina idéer och delar din kompetens. Du hänger med och har koll på de senaste trenderna inom webbutveckling och letar ständigt efter nya inspirationskällor.

Förmåga att prioritera. På en byrå skjuts det bollar kors och tvärs. Därför krävs en förmåga att känna av och prioritera vad som bör ske först, när det kan vara dags att lägga annat åt sidan och i vilka lägen du faktiskt bör säga stopp.

Att ha självinsikt. För att orka leverera på topp krävs det att energidepåerna fylls på. På jobbet balanserar vi detta genom lunchträning, fruktpauser och spännande företagsaktiviteter, men vi tror att du även har detta i bakhuvudet när du är ledig. Oavsett om du laddar om genom träning, bus med barnen eller seriemaraton.

Vi kombinerar nytta med nöje

Våra värdeord är tillsammans, långsiktighet och innovation. För att vi ska kunna vara långsiktiga måste alla trivas på jobbet. Därför är det viktigt för oss att kombinera fokuserat och målmedvetet arbete med inspirerande och lustfyllda aktiviteter. Förutom resor till Berlin, Tokyo och Tanzania hinner vi med många skojiga aktiviteter tillsammans. Vad sägs om Down hill i Hammarbybacken, Curling, Rollspel under intagande av en god indisk middag eller bara en vanlig spontan AW på kontoret när vi spelar brädspel tillsammans.