Publik webb för Klövern

Publik webbplats för Klövern

Vid årsskiftet 2014/2015 fick Sublime ansvaret att tillsammans med Klövern ta fram en ny extern webbplats, där fokus skulle skiftas från Investor Relations till nya och befintliga hyresgäster.

Sublime har tagit projektet hela vägen från start till mål, från koncept, informationsstruktur och design till en ny webbplats i sin första version. Den nya webbplatsen bygger på EPiServer 7.5 med Google Site search som sökmotor och ska förutom att förenkla för besökaren även göra vardagen lättare för Klöverns redaktörer.

Den nya webbplatsen är integrerad med Vitec online, ett fastighetssystem som håller ordning på lediga lokaler. Objekten är sökbara på flera parametrar och presenteras för besökaren, både på webben och med möjlighet att ladda ner som ett prospekt. Lösningen inkluderar dessutom ett enklare bokningssystem för konferenslokaler på de olika kontorshotellen, där åtkomst av lokaler styrs med behörighet i EPiServer. 

Den webbplats som släpptes den 22 maj 2015 var den första versionen av nya klovern.se. Utveckling har sedan dess fortsatt inom ramen för ett förvaltningsavtal för att anpassa webbplatsen ytterligare efter användarnas och beställarens önskemål. Numer har Sublime en väldigt tät relation med Klövern och vi samarbetar kring flera olika applikationer och lösningar.

Se www.klovern.se

Om Klövern

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa miljöer för framtidens företagande. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler och utveckling av bostadslägenheter som inriktning.