Företagarnas webbplats - ett nav i kommunikationen

Trots en mycket kort och intensiv utvecklingstid, fastnade vi aldrig på vägen och vi kunde lansera webbplatsen på utsatt datum sista juni 2013. Det säger hur väl samarbetet fungerade
Lovisa Åblad , Företagarna

Företagarna

Tidigt under 2013 fick Sublime uppdraget att bygga Företagarnas nya webbplats med responsiv webbdesign i EPiServer 7 CMS. Webbplatsen sätter medlemsnyttan i fokus genom tydliga navigationslösningar och en ny smartare struktur som ger besökaren bättre överblick över innehållet. Även redaktörerna upplever att det fått fler möjligheter att använda webbplatsen för att kommunicera med medlemmar och besökare.

Mål och syften med den nya webbplatsen

Innehållet i fokus. Webbplatsen verkar som en inspirations- och kunskapsportal för företagare. Den lyfter fram all den samlade kunskapen, nätverken och aktiviteter som finns inom organisationen.  Den nya webbplatsen har fått en modern navigation med fokus på att verka utan att störa.

En webbplats som fungerar bra i mobila enheter. Besökare som kommer från mobilen ska inte bara rent visuellt få en bra användarupplevelse utan de ska även kunna använda webbplatsens funktioner oavsett vilken enhet de surfar från.

En webbplats som konverterar. Medlemsnytta har satts i fokus, bland annat genom ett överblickbart kalendarium där besökaren enkelt kan boka in sig på önskade aktiviteter.
Med SiteSeekers kraftfulla sökmotor får besökaren på webbplatsen fler möjligheter att hitta rätt snabbt. Webbplatsen kan nu också generera nya medlemmar genom en funktion för medlemsansökan som tydlig visas på startsidan. Den potentiella nya medlemmen kan snabbt se vilken typ av medlemskap som passar bäst och ansöka om medlemskap direkt via webbplatsen.

Se www.foretagarna.se

Vi är mycket nöjda med att ha en webbplats där man kan arbeta och utveckla sin kommunikation utan att vara begränsad. Med ökad funktionalitet har kraven ökat på våra redaktörer men det har också gett oss möjligheten att utveckla vår kommunikation och idéer. Innehåll som tidigare dolts har nu kommit upp i sökresultat, och den största skillnaden är att vi äntligen har ett bra fritextsök på webbplatsen. Besökaren är inte längre begränsad av att enbart navigera i menyn utan kan direkt komma till det önskade innehållet
Lovisa Åblad , Företagarna

OM FÖRETAGARNA Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Organisationen driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag.

Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna.

;