Om oss

Sublime är ett snabbfotat konsultföretag som kombinerar rådgivning (t ex förstudier, webbstrategier och analyser) med användarvänlig gränssnittsutveckling och pragmatisk leverans av webblösningar baserade på standardprodukter. Sedan starten 1996 har vi lagt stort värde i att vara lyhörda, pålitliga och enkla att arbeta med i våra kundsamarbeten. Vi har sedan 2001 levererat hundratals webbplatser, intranät och klientapplikationer baserade på plattformar som EPiServer CMS och Umbraco. Sublime är ett finansiellt stabilt bolag med högsta kreditvärdighet från UC (5) och Soliditet (AAA) 

Vi är vana vid att arbeta med såväl företag som organisationer, och vid att hantera affärskritisk information. Vi är duktiga på att skapa säkra lösningar som säkerställer att rätt information och innehåll distribueras korrekt och på utsatt tid. Vi ger oss inte förrän vi har full förståelse för kundens organisation, målgrupp och förutsättningar, vilket leder till ett bra idéutbyte och lyckade webbprojekt.

Hos oss är alla kunder stora!

Fyra skäl att välja Sublime

Kostnadseffektivitet Vi arbetar med små team och snabba leveranser, vilket gör att vi kan vara mycket effektiva och leverera mycket funktioner för en given budget. Jämför oss gärna med andra!

Flexibilitet Vi är en relativt liten organisation och kan med lätthet anpassa oss till de specifika förutsättningar som föreligger i just ert fall. Det kan handla om allt från arbetsprocess, verktyg och projekt­organisation till villkor för support och vilken information som ska finnas på en faktura.

Långsiktighet Vi ser förvaltningstjänster som centrala i vår leverans. För er som kund innebär det en garanti för att de lösningar vi ansvarar för utvecklas i rätt riktning och håller hög kvalitet över tid. Inte enbart vid lanseringstidpunkten. Ett resultat av detta är att vi generellt sett har mycket långa kundrelationer. Vi har samarbetat med de flesta av våra kunder i minst fem år och med några i över tio år.

Pålitlighet Vi har ofta fått höra från kunder att vi – jämfört med många av våra konkurrenter – är försiktiga med att lova saker och ting, men att vi å andra sidan alltid håller det vi har lovat. Detta kan givetvis vara negativt för oss i mötet med en potentiell kund men för de som trots allt väljer att arbeta med oss ger det en stor trygghet och säkerhet i samarbetet.

Vi jobbar med...

Webbplatser

Intranät och extranät

Förvaltning och förädling

Systemutveckling

Webbstrategi och analys

Responsiv webbdesign

Mätning och optimering

Kravfångst

Vill du veta mer

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig med att utveckla din digitala närvaro och verktygslåda!

Mia Kim
VD
+ 46 730 49 80 80
Jonas Orsvärn
Affärsansvarig
+ 46 703 75 91 67
;